Mari

Liikunta on ollut jollain tavalla Marin elämässä aina, alkuun joukkuepeleinä lentopallon ja pesäpallon muodossa. Aikuisena mukaan tuli erilaiset ryhmäliikuntatunnit, toiminnallinen harjoittelu ja salitreenit. Mari pitää liikunnallisesta elämäntavasta, jossa ei ainakaan tyttären harrastuksen kisakaudella ehditä kuluttamaan sohvan nurkkaa kotona.


Polku ohjaajaksi alkoi, kun Mari siirtyi asiakkaan roolista ryhmäliikunnan ohjaajaksi. Lopulta unelma liikunnan ja hyvinvoinnin alalla sai tuulta alleen ja Mari opiskeli personal traineriksi 2017. Marilla on kokemusta ”asiakkaasta työntekijäksi” -saralla myös laihduttamisen ja liikunnan uudelleen aloittamisen muodossa. Mari tietää, minkälaista on sovittaa toimivaksi paketiksi arki, ruuanlaitto, liikunta, työt, äitiys ja perhe.

Liikunnan parissa oleminen itse liikkujana, kannustavana vanhempana tai liikuntaa ohjaavana ohjaajana tuo täydellisen vastapainon päivätyöhön kouluilla työskentelevänä psykiatrisena sairaanhoitajana.


Marin kanssa ei treenata otsa kurtussa, mutta täysillä ja pilke silmäkulmassa. Positiivinen asenne kulkee mukana koko ajan!


Lisätiedot kuntokuurista löydät täältä